Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών

 Η επαγγελματική κάρτα είναι ένας από τους βασικότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους για την προώθηση κάθε επιχείρησης και εταιρείας. Αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για οποιοδήποτε επαγγελματία, ενώ ταυτόχρονα προβάλει την εικόνα της αντίστοιχης επιχείρησης.

Σχεδιασμός Επαγγελματικών Καρτών & Εταιρικής ταυτότητας

 Σχεδιάζουμε άρτια και επαγγελματικά οποιαδήποτε επαγγελματική κάρτα μας ανατεθεί. Τα μόνα που θα χρειαστούμε εφόσον δεν τα έχουμε είναι το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας σας. Με αυτά τα δεδομένα θα σχεδιάσουμε την επαγγελματική κάρτα που επιθυμείτε και σας υποσχόμαστε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Εκτύπωση Επαγγελματικών Καρτών

 Εκτυπώνουμε κάρτες με όλες τις μεθόδους εκτύπωσης, σε όποια ποσότητα, σε ό,τι χρώματα (pantone, cmyk) και με όποια επεξεργασία θέλετε. Ανάλογα με το είδος της κάρτας που έχετε επιλέξει, σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές ποσότητες για να έχετε πάντοτε την πιο οικονομική τιμή. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε λύσεις που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Πλαστικοποίηση & Επεξεργασία Επαγγελματικών Καρτών

 Η πλαστικοποίηση παρέχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις επαγγελματικές κάρτες, αλλά συγχρόνως δίνει μια εντυπωσιακή υφή και εμφάνιση. Παρέχουμε σε κάθε είδος επαγγελματικής κάρτας, πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερής υφής. Εναλλακτικά, αν επιλέξετε κάποιο ειδικό χαρτί για την δική σας επαγγελματική κάρτα, μπορούμε να προστατέψουμε την εκτύπωσή σας με βερνίκι. Με την επιλογή της βερνικοποίησης, προστατεύουμε την κάρτα από τις φθορές, αλλά η υφή του ειδικού χαρτιού είναι ακόμη αισθητή και ξεχωρίζει.

Μορφοκοπή Επαγγελματικών Καρτών

 Εκτός από την επιλογή ειδικού χαρτιού που κάνει κάθε κάρτα και έντυπο να ξεχωρίζει, μπορούμε να δώσουμε και όποιο σχήμα επιθυμούμε στο εκάστοτε έντυπο με τους εξής τρόπους:

  • Γωνιοκοπή

 Η γωνιοκοπή είναι η οικονομική εκδοχή για τη στρογγυλοποίηση των γωνιών σε μια κάρτα.
Δημιουργούμε στρογγυλεμένες γωνίες από τη 1 έως και τις 4 γωνίες της επαγγελματικής σας κάρτας.

  • Σχήμα καλουπιού

 Ανανεώστε την εικόνα της επαγγελματική σας κάρτας με τη δική σας μορφή.
Με τη δημιουργία νέου καλουπιού, μπορούμε να δώσουμε στις επαγγελματικές σας κάρτες οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε.

Δείτε εδώ 5+1 Συμβουλές για τις επαγγελματικές σας κάρτες

Αποκτήστε τις δικές σας επαγγελματικές κάρτες!

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!