Επαγγελματικές Κάρτες Πολυτελείας Λαμιναριστές με Spot UV Κύριο

Επαγγελματικές Κάρτες Πολυτελείας Λαμιναριστές με Spot UV

Η επαγγελματική κάρτα είναι ένας από τους βασικότερους και αποτελεσματικότερους τρόπους για την προώθηση κάθε επιχείρησης και εταιρείας. Αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για οποιοδήποτε επαγγελματία, ενώ ταυτόχρονα προβάλει την εικόνα της αντίστοιχης επιχείρησης.

Σχεδιασμός Επαγγελματικών Καρτών & Εταιρικής ταυτότητας

 Σχεδιάζουμε άρτια και επαγγελματικά οποιαδήποτε επαγγελματική κάρτα μας ανατεθεί. Τα μόνα που θα χρειαστούμε εφόσον δεν τα έχουμε είναι το λογότυπο και τα στοιχεία της εταιρείας σας. Με αυτά τα δεδομένα θα σχεδιάσουμε την επαγγελματική κάρτα που επιθυμείτε και σας υποσχόμαστε πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Γιατί να επιλέξω Επαγγελματικές Κάρτες Πολυτελείας; 

Οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας συνοψίζουν όλα εκείνα που κάθε σοβαρή εταιρεία ή επιχείρηση θέλει να υποδηλώνει μέσω της επαγγελματικής της κάρτας. Πλέον η πολυτέλεια είναι προσιτή και μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Όλες οι τεχνοτροπίες, εκτυπωτικές και μετεκτυπωτικές, συνδυάζουν την ανθεκτικότητα της κάρτας σας με μία έξυπνη, μοντέρνα και κυρίως πολυτελή παρουσία. Εξάλλου, η επαγγελματική σας κάρτα είναι η πρώτη εικόνα και εντύπωση για την επιχείρησή σας. Με τις επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας της QPS, θα επιτύχειτε την πιο εκλεπτυσμένη και με κύρος προβολή.  Συνδυάζουν τις τεχνοτροπίες που πάντα ονειρευόσασταν για την επαγγελματική σας κάρτα στην πιο οικονομική εκδοχή. Ποιες είναι αυτές; Οι επαγγελματικές κάρτες πολυτελείας μας, διαθέτουν: ματ πλαστικοποίηση, spot uv, λαμινάρισμα και κοπτικό.

  • Πλαστικοποίηση

Ματ Πλαστικοποίηση. Αποτελεί το πρώτο βήμα μετά την εκτύπωση των Επαγγελματικών Καρτών. Θα χαρίσει ανθεκτικότητα στην κάρτα και συγχρόνως θα δώσει μια εντυπωσιακή υφή και εμφάνιση.

  • Spot Uv

Δεύτερο βήμα. Το λεγόμενο spot uv ή τοπικό βερνίκι uv ή τοπική γυαλιστερή πλαστικοποίηση. Ονομάζεται "τοπικό" επειδή καλύπτει συγκεκριμένα σημεία της κάρτας, όπως για παράδειγμα ένα γράμμα, ένα σχέδιο, το λογότυπο, σημείο/σημεία του εικαστικού και ο,τιδήποτε θέλουμε να προβάλουμε περισσότερο από τα υπόλοιπα στοιχεία. Πρόκειται για μία τεχνική επίστρωσης του υλικού με βερνίκι υψηλής γυαλάδας. Κύριο χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι ο τρόπος στεγνώματος της συγκεκριμένης επίστρωσης, η οποία γίνεται με τη χρήση υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας. Τα σημεία αυτά φαίνονται εντυπωσιακά όταν το φως αντανακλά επάνω τους. (δείτε εδώ σχετικό βίντεο)

Η χρήση του Spot UV στις επαγγελματικές κάρτες γίνεται από τις εταιρίες που δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που δημιουργεί η εταιρική τους ταυτότητα. Η περιορισμένη και έξυπνη χρήση του Spot UV δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση στις επαγγελματικές κάρτες, ενώ συγχρόνως η αντίθεση που δημιουργείται ανάμεσα στην ήδη ματ πλαστικοποιημένη επιφάνεια και στο γυαλιστερό βερνίκι δημιουργεί ένα ιδιαίτερο οπτικό εφέ "τραβώντας" το μάτι του αποδέκτη.Πρόκειται λοιπόν για κάτι ιδιαίτερο που προκαλεί το ενδιαφέρον εκείνου που θα τις δει. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα χρήσης Spot Uv στη μία ή και στις δύο όψεις.

  • Λαμινάρισμα

Μπορεί το πρώτο βήμα μετά την εκτύπωση να ήταν η πλαστικοποίηση, όμως το πρώτο βήμα της πολυτέλειας, αρχίζει εδώ. Ουσιαστικά, το λαμινάρισμα γίνεται κολλώντας δύο ή περισσότερα χαρτιά μεταξύ τους πριν ή μετά τις ειδικές εργασίες που απαιτούνται, με αποτέλεσμα να γίνουν ένα. π.χ. 2 χαρτιά velvet 350gr/καθένα, τα οποία ενώνουμε και έχουν ως αποτέλεσμα μία ανθεκτική και εντυπωσιακή κάρτα 2/όψης. Πλέον η επαγγελματική κάρτα έχει ειδικό πάχος, αντοχή, στιβαρότητα και αποπνέει την πολυτέλεια που επιθυμείτε. Στόχος επετεύχθη!

  • Κοπτικό

Χρησιμοποιούμε ειδικό καλούπι για στρογγυλεμένες γωνίες, για να ολοκληρώσουμε την επαγγελματική σας κάρτα. Αποτελεί την διακριτική λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Προσδίδει επαγγελματικό χαρακτήρα και ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες κλασικές κάρτες. Και ναι. Οι επαγγελματικές σας κάρτες, πολυτελείας πλέον, είναι έτοιμες. 

Δείτε Παρακάτω τον Τιμοκατάλογο για τις Επαγγελματικές Κάρτες Πολυτελείας με Λαμινάρισμα και Spot Uv

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!