Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Eshop

Σχεδιασμός Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop)

Τι είναι το e-commerce;

Είναι αυτό που λέμε ηλεκτρονικό εμπόριο ή πωλήσεις μέσω του διαδικτύου. Οι χρήστες αγοράζουν πλέον online, από χιλιάδες επιχειρήσεις. Οι στόχοι του e-commerce ποικίλουν, ανάλογα με την επιχείρηση. Υπάρχουν απλοί στόχοι, όπως η δυνατότητα να σας εξοφλούν οι πελάτες σας μέσω Internet. Υπάρχουν και πιο μεγάλοι στόχοι: Να μπορούν οι πελάτες να βλέπουν το στοκ σας και να ολοκληρώνουν μόνοι τις παραγγελίες τους.

Ό,τι κι αν επιλέξετε, η πώληση στο διαδίκτυο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

 

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα προσβάσιμο από κάθε συσκευή!

Το e shop είναι ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, άμεσα προσβάσιμο από κάθε υποψήφιο πελάτη σας με ένα κλικ! Αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να προβάλλετε και να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ή και του κόσμου.

Είτε διαθέτετε φυσικό κατάστημα και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέα κανάλια πώλησης, είτε θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν τη δική σας εμπορική επιχείρηση στο Internet, η κατασκευή e shop είναι ο τρόπος.

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που θέλει να διαθέσει τα προϊόντα της online. Μέσω του e-shop δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους υποψήφιους πελάτες να βρουν και να αγοράσουν τα προϊόντα σας εύκολα και γρήγορα. Με τον τρόπο αυτό, η επιχείρησή σας ξεφεύγει από τα όρια της τοπικής ή ακόμα και της εγχώριας αγοράς, αποκτώντας άμεση πρόσβαση σε δυνητικούς πελάτες που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Τι δυνατότητες σας δίνει;

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εύκολα οποιοδήποτε προϊόν διατίθεται στο e-shop απευθείας, μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής ή επιλέγοντας από έναν μεγάλο αριθμό διαθέσιμων τρόπων πληρωμής. Ο χρήστης επιλέγει τον τρόπο πληρωμής που τον εξυπηρετεί, μεταξύ Viva, Paypal, πιστωτικής κάρτας, κατάθεσης σε τράπεζα ή αντικαταβολής.

Νέα Αίτηση Προσφοράς LUX UV

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία για να λάβετε μια επακριβής και ανταγωνιστική προσφορά. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε κάποια επακριβή χαρακτηριστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2105220795.
Ποσότητα
Invalid Input

Όψεις(*)
Invalid Input

Υπάρχει Μακέτα Έτοιμη
Invalid Input

Επιθυμητή Ημερομηνία Παράδοσης
Invalid Input

Παραλαβή ή Παράδοση
Invalid Input

 
Επωνυμία Εταιρείας
Invalid Input

Όνομα Υπευθύνου(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο Επικοινωνίας(*)
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Captcha Code(*)
Captcha Code
Προσπαθήστε ξανά!